Poly Pipe, HDPE Pipe, Polyethylene Pipe, HDPE Tube, PE Pipe - Sunplast

Feature Produkte

Tub HDPE Water

Tub HDPE Water

HDPE pastrimi tub

HDPE pastrimi tub

HDPE Butt Fusion Stub fllanxhë

HDPE Butt Fusion Stub fllanxhë

Unaza çeliku mbështetur

Unaza çeliku mbështetur

HDPE Butt Fusion 90 Diplomë bërryl

HDPE Butt Fusion 90 Diplomë bërryl

HDPE Butt Fusion 45 Diplomë bërryl

HDPE Butt Fusion 45 Diplomë bërryl

HDPE Butt Fusion 22.5 Diplomë bërryl

HDPE Butt Fusion 22.5 Diplomë bërryl

HDPE Butt Fusion Tee Barabarta

HDPE Butt Fusion Tee Barabarta

HDPE Butt Fusion Cross Fittings

HDPE Butt Fusion Cross Fittings

HDPE Butt Fusion Fundi Cap

HDPE Butt Fusion Fundi Cap

HDPE Butt Fusion Reduktimi Tee

HDPE Butt Fusion Reduktimi Tee

HDPE Butt Fusion Reducer

HDPE Butt Fusion Reducer

RRETH NESH

Ningbo SUNPLAST Pipe Co, Ltd ka qenë fokusuar në prodhimin e sistemit të tubacioneve HDPE për më shumë se 15 vjet. Ne kemi filluar biznesin si një fabrikë mikro e cila kishte më pak 5 punëtorë dhe vetëm një linjë nxjerrje për tub HDPE 20-315mm, por tani, ne kemi qenë në rritje të jetë një fabrikë moderne të prodhimit ndërkombëtar mbajnë dy punëtori dhe më shumë se 100 punëtorë.

 

Sot, SUNPLAST ka qenë një nga prodhuesit kryesorë dhe ofrues të sistemeve të tubacioneve HDPE në Kinë. Ndërkohë, kompania ka zyrat e shitjeve në të gjithë Kinës dhe produktet e tij tub HDPE janë eksportuar në më shumë se 20 vende dhe zona në të gjithë botën.

 

Ne mirëpresim ngrohtësisht klientët nga jashtë për të pyetur për ne, dhe për të ndërtuar një marrëdhënie "win-win" të biznesit së bashku.

LEXO MË SHUMË

Arritje të reja